Koperen verlichting Nijmegen

Op zoek naar koperen verlichting Nijmegen? Dan bent u bij Van der Woude Verlichting aan het juiste adres! Van der Woude Verlichting is gevestigd in Wormerveer, maar levert ook zeker aan klanten in de ruime omgeving, zoals bijvoorbeeld in Zaandam, Purmerend, Haarlem, Amsterdam en Utrecht.

thumbs_AMR-GrandHotel-Bar-lounge-640.jpg (369×366)

Koperen verlichting Nijmegen

Wilt u de stijl van uw interieur of van het interieur van uw bedrijf eens veranderen? Sfeer wordt sterk bepaald door verlichting, dus begin altijd met het aanschaffen van nieuwe lampen! En waar kunt u dit beter doen dan bij Van der Woude Verlichting?

Producten

Van der Woude Verlichting verkoopt en plaatst onder andere hanglampen, wandlampen, staande lampen, plafonnieres, buffetlampen, tafellampen, decoraties en vloerlampen. Onze producten zijn onder te verdelen in de volgende stijl klassen: brasserie, classic, grand café, modern en pub. Wij hebben verschillende projecten voltooid zoals bijvoorbeeld de ‘Classic Object Design’, de ‘Dam 10’, de ‘Smit Bokkum’, het ‘Grand Hotel Amrâth’, op Schiphol ‘Het Paleis’, Café ‘het Centrum’, Café ‘Harry’s Bar’, Zeilcharter ‘Zaca A Te Moana’, Café ‘Heffer’, Heineken ‘Menno Rombach’, de ‘MB Interieurs’ en ’t Schippersrijk’. Deze projecten kunt u bekijken onder onze projecten pagina.

De fabriek

In onze fabriek kunnen wij vrijwel elke metaalbewerking uitvoeren zoals onder andere: Draaien, Frezen, Boren, Forceren, Knippen, Kanten, Buigen, Walsen, Lassen, Solderen. Ons karakteristieke pand dateert uit 1916 en werd vroeger als pakhuis gebruikt, voornamelijk als bonen- en erwtenopslag. Na een periode van huur, is het in 1980 in ons bezit gekomen en voeren wij ons ambacht hier uit. Onze producten kunnen worden uitgevoerd in onder andere messing, chroom en roodkoper. Ook diverse andere materialen worden door ons verwerkt en eventueel in de gewenste kleur gespoten. Voor losse verkoop van materiaal kunt u eveneens bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze fabriek met toonzaal.

Dus, op zoek naar koperen verlichting Nijmegen? Kom snel bij ons langs of neem contact met ons op!

Groothandel verlichting